ყურძნის ჭია იზამთრებს ძირითადად, ჭუპრის ფაზაში, ვაზის ვეგეტატიურ …
სრულადBlog Layout
თხილი
მოყვანის ტექნოლოგია
სრულადბიომიქსი
მყარი ორგანულ – ბაქტერიული სასუქი „ბიომიქსი“ საქართველოში ორგანული …
სრულადტურინგენი და ნიმის ზეთი ვაზის ტკიპისა და ფარიანების წინააღმდეგ
ვაზის ერთ-ერთ პრობლემურ მავნებლად ტკიპა მიიჩნევა, რადგან იგი …
სრულადლეპიდინი თუ ტურინგენი?
ტურინგენი და ლეპიდინი „ბიოაგრო – მცენარეთა ბიოლოგიური დაცვის …
სრულადბიომიმწებებელი – ლიპოსამი
ბიოლოგიური მიმწებებელი გაჯერებული მიკროელემენტების კომპლექსით გამოიყენება მავნე ორგანიზმებისგან …
სრულადბიოფერმერი ელისო ღვინიაშვილი მაყვალში ნიმის ზეთის გამოყენების წესებზე
ელისო ღვინიაშვლი „ბიოაგროს“ ფერმერი, „კენკრის მწარმოებელთა ასოციაციის“ დამფუძნებელი …
სრულადბიოაგრომ ბაზარზე მაღალი ხარისხის ბიოლოგიური მიმწებებელი შემოიტანა
ბიოაგრო – მცენარეთა ბიოლოგიური დავცის ცენტრმა აქტიური სეზონი …
სრულადსაფენის ბაქტერიები
ბიოდესტრუქტორი დამზადებულია მიკროორგანიზმების ბაზაზე. შეიცავს ბაქტერიებისა და სოკოების …
სრულადბიოაგრო FAO-სთან ერთად ფერმერებისთვის ტრენინგებს ატარებს
„ბიოაგრო – მცენარეთა ბიოლოგიური დაცვის ცენტრი“ რეგიონებში ინტეგრირებული …
სრულად